++359 28781580 info@balkaninvest.eu

Ако имате опит с проектиране, инсталиране, настройка и поддръжка на сложни сървъри, управлявани от VMWare, ние от БалканИнвест разполагаме с подходяща работна позиция за Вас!

За наш немски клиент търсим опитен специалист за позицията – Expert datacenter. Компанията оперира на пазара повече от 20 години и е със седалище в южна Германия. Тя предоставя цялостни услуги в областта на хардуера, инфраструктурата и софтуера. Компанията подпомага както малки, така и средни предпрятия. Тъй като фирмата разширява екипа си в София, Вие може да сте точния кандидат за отворената позиция. Офисът се намира в Младост 4.

Изискванията към подходящите кандидати са много добро ниво на немски или английски език. Опит с VMWare and Software. Както образование, отговарящо на ИТ или близко до сферата.В замяна на Вашия доказан професионален опит, клиентът ни предлага конкурентно заплащане, работа в малък и мотивиран екип, интензивни обучения и дългосрочни стабилни взаимоотношения с доказани немски специалисти в областта.

Екипът на БалканИнвест има за цел да изгражда професионални връзки между българския и немски трудов пазар. Гарантираме на нашите кандидати лоялност, дългосрочност и развитие от страна на нашите клиенти. Позицията определено е подходяща за силно мотивирани кандидати с дълбок интерес към информационните технологии и желание за развитие в сферата.