++359 28781580 info@balkaninvest.eu

Java програмиране

Кое прави Java един от най- известните езици за програмиране и приоритетите да се занимавате професионално с това? 

Фирма Balkaninvest търси да назначи Java програмисти за чуждестранна компания.

През последното десетилетие популярността на този вид професия нарасна значително. България се оказа изключително подходящо място за развитие на хора, професионално ориентирани към информационните технологии и иновации.

Също така това е и една от най-добре платените работни позиции у нас.

Нека си припомним какво е Java за начало. Този програмен език е обектно-ориентиран, с код, който не се компилира до машинен код за процесор, а до байт кодbytecode – код, специфичен за езика). Този факт прави за разработката на програма с Java необходима виртуална машина.

Програмистите, работещи с Java, могат да потвърдят, че този език за програмиране е добре платен и широко търсен, което означава, че ако си специалист в тази област, шансът да останеш без работа е минимален. Добрата новина е, че и за следващите години прогнозите са силни относно търсенето на този език.

Java е навсякъде, на настолни компютри, мобилни телефони, четци на карти, и най-различни други устройства – така и самите програмисти на Java работят навсякъде по света и в най-различни проекти.

Ако програмирането е твоята страст, стремиш се към професионално израстване и конкурентно заплащане за труда, който полагаш, не се колебай, а разгледай нашите обяви.

Ако сте заинтересовани от работа в Германия? 

 

Свържете се с нас!

h

Контактна форма

  Къде предпочитате да работите?
  в чужбинав България

  Допълнете Вашето запитване с до три прикачени файла.
  Те могат да съдържат например Ваша автобиография;
  Вашата актуална снимка;
  мотивационно писмо и др.

  Максималната големина на документ
  може да бъде до 2 MB